Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناشنوایان قشری از جامعه محسوب می‌شوند که برای برقراری ارتباط با اطرافیان خود با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنند. طی سال‌های گذشته فناوری به کمک این قشر آمده و تلاش کرده تا حد قابل قبولی مشکلات آنها را به حداقل برساند. در همین راستا، اپلیکیشن‌های بسیاری ابداع شده است که گفتار را به متن تبدیل کرده و به کاربران ناشنوا اجازه داده، گفته‌ها و صداهای دیگران را به‌صورت متن مشاهده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران آنلاین /اما اغلب این اپلیکیشن‌ها با وجود نویز و مکالمه همزمان چند نفر بخوبی عمل نکرده و اغلب صداها را تشخیص نداده و به همین دلیل نیز متون اشتباه و پر از غلطی را تحویل کاربران ناشنوا می‌دهد.

برای حل این مشکل به‌تازگی «جری هازلپاچ» یک کارآفرین هلندی سیستم چند منظوره جدیدی  با نام SpeakSee طراحی کرده است. این سیستم از سه میکروفن بی‌سیم Wi-Fi، یک ایستگاه متصل‌کننده و یک اپلیکیشن iOS / Android تشکیل شده است. عملکرد این سیستم به این صورت است که در ابتدا میکروفن به لباس کاربر متصل شده و با بهره‌گیری از یک سیستم جهت یاب، صداها را از نویزهای پس زمینه فیلتر کرده و ثبت می‌کند. این میکروفن صداها را به ایستگاه اتصال با فاصله‌ای در حدود 20 متر هدایت می‌کند در آنجا اطلاعات پردازش شده و اطلاعات صوتی را از طریق Wi-Fi به گوشی هوشمند کاربر ارسال می‌کند. اپلیکیشن موجود در گوشی هوشمند نیز اطلاعات را تبدیل به متن کرده و به‌ نمایش می‌گذارد. گفتنی است به کمک این اپلیکیشن می‌توان رونوشت مکالمات را ذخیره کرده و با اتصال به تلویزیون سخنرانی‌ها را تحلیل و رونویسی کرد. این سیستم چند منظوره قادر به پشتیبانی همزمان 120 زبان مختلف جهان است. با هر بار شارژ کردن این سیستم می‌توان دو تا چهار ساعت از آن بهره مفید برد. در حال حاضر قیمت خرده فروشی این فناوری 699 دلار است.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۸۴۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت

حسین همتی‌اردلی مدیرعامل و بنیان‌گذار استارت‌آپ متا(مشاوره، تدریس، آزمون) و مدیر واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا با بیان چگونگی تشکیل این واحد فناور اظهار کرد:‌ این واحد فناور در حیطه آموزش و مشاوره تحصیلی در حال فعالیت بوده و از سال ۱۳۹۵ با توجه به مشکلات زیاد دانش‌آموزان در حیطه‌های آموزشی و مشاوره تحصیلی ایده ساخت یک اپلیکیشن(برنامه کاربردی) مشاوره تحصیلی هوشمند را ارائه کرد.

وی افزود:‌ در همین راستا و برای ساخت این اپلیکیشن تحقیقات و بررسی‌های میدانی از جامعه هدف برای چیدمان دقیق همه فاز‌ها و بخش‌های آن سه سال به طول انجامید و با راه‌اندازی فاز اول اپلیکیشن تا به امروز به شکل پایلوت(آزمایشی) برای آزمایش روند کار و رفع مشکلات سیستم در اختیار بالغ‌بر بیش از ۵۰۰ نفر قرار گرفت که توانستند از طریق سیستم مشاوره درآمدزایی کنند.

مدیر واحد فناور«عادلان علم و دانش بختیاری» با بیان مزیت‌های اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند گفت:‌ در این اپلکیشن بعد از توسعه فاز هوش مصنوعی نزدیک به ۷۰ درصد هزینه‌های مشاوره‌ای برای کاربران کاهش یافته، دسترسی به مشاور در کمترین زمان بدون حضور و اتلاف وقت، دریافت برنامه‌ای کاملاً شخصی‌سازی شده برای هر فرد جداگانه و تحلیل و بررسی روند آموزشی به شکل هوشمند و ارائه راهکار با توجه به مشکلات ریشه‌ای هر کاربر گنجانده خواهد شد.

همتی‌اردلی اضافه کرد:‌ اپلیکیشن در حال بهره‌برداری است، کاربران در هر زمان به راحتی با انجام چند مأموریت جذاب از لحاظ روانشناسی، آموزشی و یادگیری برنامه هوشمند کاملاً شخصی‌سازی شده با توجه به المان‌های شخصیتی هر فرد برنامه‌ریزی تحصیلی خود را دریافت کرده و گزارشی بعد از هر برنامه در اپلیکیشن ارائه می‌شود که متصل به هوش مصنوعی بوده و برای تجزیه‌وتحلیل دقیق روند آموزشی و مشاوره ای کاربران استفاده خواهد شد.

وی عنوان کرد:‌ آغاز برنامه‌نویسی بخش هوش مصنوعی اپلیکیشن و بهره‌برداری از آن تا یک ماه آینده و ورود تخصصی به بازار هدف برای ارائه خدمات تخصصی و رفع مشکلات جامعه هدف از برنامه‌های آینده این واحد فناور برای توسعه اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند است.

مدیر واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد:‌ بخشی از فعالیت این واحد فناور از مقطع ابتدایی تا کنکور سراسری در زمینه مشاوره تحصیلی، آموزشی و آزمون‌های آزمایشی بوده  که کاربران می‌توانند از طریق سامانه آنلاین در هر ساعت از شبانه‌روز به شکل آنلاین (صوتی، تصویری، متنی) از طریق IP بدون تماس مخابراتی با مشاور مدنظر ارتباط برقرار کرده و با کمترین هزینه رفع مشکل کنند.

همتی‌اردلی با تأکید بر حمایت از محصولات واحدهای فناور تبیین کرد:‌ در این راستا با توجه به فعالیت هر واحد فناور می توان محصولات آنها را به ارگان‌های مورد نیاز معرفی کرد، دانشگاه آزاد از این محصولات استفاده کنند و بستری برای معرفی محصولات به شکل واقعی و تخصصی به ارگان‌های مربوطه و رایزنی و انعقاد قرارداد و تفاهم‌نامه برای ارائه خدمات واحد‌های فناور ایجاد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • ابهام در مورد شرکت چینی تامین کننده VAR/ تخصص در بیلیارد و تنیس!
  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • تجهیز ربات‌ها به «هوش طبیعی» ممکن شد
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • تیم فوتسال زیر ۲۱ سال ناشنوایان عراق در شاهرود اردو زد
  • عرضه کتاب‌های غیرمجاز در نمایشگاه مجازی امکانپذیر نیست +فیلم
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک