Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@07:52:38 GMT

چگونگی تبدیل پایان نامه به کتاب

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۲۱۳۱۳

زمانی که برای آزمون دکتری به مطالعه منابع آزمون دکتری میپردازیم و برای به دست آوردن بالاترین در آزمون دکتری باید بهترین منابع کنکور دکتری را مطالعه کنیم. در همین زمان باید به فکر جلسه مصاحبه دکتری نیز باشیم. تبدیل پایان نامه به کتاب یکی از مسائلی است که در قبولی ما در مصاحبه دکتری کمک زیادی برا ی ما محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چاپ کتاب از پایان نامه علاوه بر اینکه می تواند به بالا بردن سطح علمی و ذخایر تحقیقاتی کشور کمک کند همچنین امتیاز ویژه ای نیز در رزومه ی محقق محسوب می شود. برخلاف تصور بسیاری از دانش پژوهان، تبدیل پایان نامه به کتاب مراحل زیاد سختی ندارد و شما می توانید با اعمال تغییرات اندک در پایان نامه خود، آن را تبدیل به یک کتاب کرده و برای چاپ آن اقدام کنید. در این مقاله سعی داریم راهنمایی کامل برای تبدیل پایان نامه به کتاب را به شما پژوهشگران عزیز به صورت کامل توضیح دهیم

معیار های لازم برای تبدیل پایان نامه به کتاب:

نمره دریافتی از پایان نامه باید بالای ۱۸ باشد. موضوع انتخابی برای پایان نامه باید جدید و در مورد نیازمندی های منطقه باشد. موضوع مورد بررسی قابلیت فروش داشته باشد. برای تدریس قابل استفاده باشد

محتوای پایان نامه از لحاظ علمی غنی باشد و توانسته باشد در جشنواره ها و همایش ها امتیاز کسب کند.

مراحل تبدیل پایان نامه به کتاب

اولین مرحله این است که برای کتاب یک نام انتخاب کنید. در حقیقت زمانی که یک پایان نامه برای تبدیل شدن به کتاب انتخاب می شود باید نام جدیدی متناسب با موضوع و محتویات کتاب برایش بگذارید زیرا که نباید نامش با پایان نامه یکی باشد. به صورت کلی هر جای متن که نام "پایان نامه، تحقیق" و یا کلمات اینچینین ذکر شده اقدام به حذف آن کنید و به جای آنها کلمه کتاب را بگذارید و همچنین عباراتی مانند استاد راهنما ، استاد مشاور و مانند این ها نیز باید از متن کتاب حذف شود. تیترها و عناوین فصول باید کاملا تغییر کنند و به عبارات مشابه تبدیل شوند.

اصطلاحات و کلماتی که معادل لاتین دارند در پاورقی ذکر شوند. زمانی که پان نامه به کتاب تبدیل شد در انتهای آن یک منبع به منابع آن اضافه شود که در حقیقت همان پایان نامه خودتان است. بهتر است برای کتاب خود یک پیشگفتار به کمک استاتید راهنمای خود بنویسید.

نکته قابل توجه آن است که،عنوان و توضیح جداول در بالای آنها و عنوان و توضیح اشکال و نمودارها در پایین آنها باید قرار بگیرد.

 

تغییرات مورد نیاز در پایان نامه برای نوشتن کتاب

یکی از موارد بسیار مهم در این مرحله آن است که برای متن پایان نامه نیز تغییراتی در نظر بگیرید. مهمترین هدف در این مرحله روان سازی متن و تبدیل ساختار متن پایان نامه به کتاب است.

مواردی که در این مرحله ملزم به رعایت آن هستتید:

هر مکانی از متن که نام کتاب استفاده شده است به صورت ایتالیک درج شود و از آوردن گیومه پرهیز کنید. نام اشخاص و مکان های خاص فقط اولین بار در گیومه و بدون ایتالیک شدن درج می شود. نام مشاهیر و مکانهای معروف از این قاعده مستثنی هستند و بدون گیومه قید می شود. نقل قول های مستقیم از منبع با تو رفتگی ۱٫۵ سانتی متر و قلم کوچک تر از قلم متن اصلی و بدون گیومه درج می ­شود. در مواجه شدن با مواردی که گیومه و نقطه پایان جمله با هم تلاقی پیدا می کنند، اگر عبارت داخل گیومه در میان سطر به پایان رسیده باشد، نقطه درون گیومه درج می شود و اگر در پایان پاراگراف قرار دارد، نقطه بعد از گیومه باید قرار بگیرد. به غیر از موارد نادری که ممکن است کلمه یا عبارتی به شکل نادرست خوانده شوند از علائمی همانند تشدید، تنوین، فتحه، کسره و ضمه نباید استفاده شود. از یک ویراستار برای داشتن نگارش بهتر کمک بگیرید

قبل از آنکه اقدام به چاپ کتاب کنید نیاز است نکات زیر را رعایت کنید:

در بیشتر پایان نامه ها کاغذ سایز A4 مورد استفاده قرار میگیرد زمان تبدیل آن به کتاب باید از سایز استاندارد کتاب یعنی وزیری یا رقعی استفاده شوند.

برای تبدیل کتاب به سایز رقعی اندازه سایز را ۱۴٫۵ در ۲۱ و مارجین را ۲ بگذارید. همچنین برای تبدیل کتاب به سایز وزیری نیز سایز ۱۷٫۵ در ۲۵ و مارجین ۲٫۲ مورد استفاده قرار دهید.

در انتهای کتاب فهرستی از منابع را به طور کلی و یک جا به صورت خلاصه بیاورید .

در انتهای کار به بررسی و ویرایش متن بپردازید زیرا زمانی که اندازه صفحات تغییر میکند معمولا جداول و نمودارهای داخل متن به هم ریخته می شوند و باید به آنها را مرتب کنید.

 

مرحله چاپ کتاب

آخرین مرحله زمانی است که کتاب از همه لحاظ برای چاپ آماده باشد. شما می توانید مراحل اداری را طی کنید تا پایان نامه را به کمک شورای علمی مرکز آموزشی خود به صورت کتاب چاپ کنید یا خودتان یک ناشر برای چاپ کتاب انتخاب کنید. در این صورت به رزومه و اعتبار ناشر دقت کنید و حتما ناشری را انتخاب کنید که متناسب با موضوع کتاب شما است و مجوز های لازم دراین زمینه را داشته باشد. کل روند قانونی چاپ کتاب وابسته به موضوعی که کتاب دارد معمولا بین ۳۰ الی ۹۰ روز طول خواهد کشید. مدت زمان اعلام شده برای تمامی ناشران یکسان است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۱۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا

دانشجویان معترض آمریکایی، از دانشگاه کلمبیا گرفته تا سایر دانشگاه‌های آمریکا، عزم خود را برای دستیابی به خواسته‌های خود مبنی بر توقف همکاری علمی با دانشگاه‌های «اسرائیل» نشان داده‌اند.

نکته قابل توجه این است که جنبش همبستگی با فلسطین و فلسطینی‌ها در دانشگاه‌های آمریکا ریشه تاریخی طولانی دارد و به قبل از اشغال فلسطین و اعلامیه تشکیل کشور «اسرائیل» در سال ۱۹۴۸ توسط جنبش صهیونیسم بازمی گردد.

وعده بالفور
در سال ۱۹۱۷، پس از آنکه «آرتور بالفور»، وزیر امور خارجه وقت انگلیس، وعده خود را به یهودیان مبنی بر ایجاد وطنی قومی برای آنها در فلسطین اعلام کرد، اعتراضات گسترده‌ای در دانشگاه‌های آمریکا علیه آنچه امروز به عنوان "اعلامیه بالفور" معروف است، انجام شد.
دانشجویان عرب و آمریکایی در آن زمان در دانشگاه‌ها تظاهرات و یک «سازمان فلسطینی ضد صهیونیسم» را تأسیس کردند که بعد‌ها نام آن به «اتحادیه ملی فلسطین» و سپس «اتحادیه ملی عرب» تغییر یافت.

اما این پایان کار نبود، بلکه به موازات تأسیس سازمان فلسطینی ضد صهیونیسم، جنبش دیگری نیز در حمایت از فلسطین در سال ۱۹۲۱، یعنی بیش از ۱۰۰ سال پیش، در دانشگاه‌های آمریکا تشکیل شد.

دانشجویان عضو این جنبش در آن زمان در اعتراض به حمایت آمریکا از گروه‌ها و باند‌های جنایتکار صهیونیستی در فلسطین مقابل ساختمان کنگره آمریکا تجمع کرده و دست به تظاهرات زدند.

پیش از نکبت ۱۹۴۸
در دهه‌های ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰، آواره کردن فلسطینی‌ها و به دنبال آن مهاجرت شماری از آنها از فلسطین به ایالات متحده افزایش یافت. این موضوع باعث شد، دانشگاه‌های آمریکا گروه زیادی از دانشجویان عرب از جمله فلسطینی را برای ادامه تحصیل جذب کنند.

این دانشجویان عرب و فلسطینی نقش بسیار مهمی در آگاه سازی و بیداری دانشجویان آمریکایی نسبت به خطر استعمار انگلیس و تلاش این کشور برای تأسیس کشوری یهودی – صهیونیستی برای یهودیان و آواره کردن فلسطینی‌ها، یعنی صاحبان اصلی این سرزمین ایفا کردند.

پس از شکست سال ۱۹۶۷ فلسطینی‌ها از «اسرائیل»، دانشجویان فلسطینی دانشگاه‌های آمریکا نقش برجسته‌ای در شکل گیری اعتراضات تاریخی علیه جنگ ویتنام در دهه ۱۹۶۰ داشتند.

«نورا باروز فریدمن» نویسنده آمریکایی در یکی از تألیفات خویش با عنوان «در قدرت ما: دانشجویان آمریکایی برای عدالت در فلسطین سازمان می‌یابند» می‌نویسد که در دهه ۱۹۶۰ جنبش فلسطینی گسترده‌ای در میان دانشجویان وجود داشت. آنها به همین منظور گروهی تحت عنوان "آزادسازی فلسطین" را تشکیل دادند.

پس از شکست اعراب از «اسرائیل» در سال ۱۹۶۷ و آغاز دور جدیدی از بیرون راندن و آوارگی فلسطینی‌ها، گروه‌های جدیدی از آوارگان وارد ایالات متحده شدند و حضور فلسطینی‌ها به ویژه در دانشگاه‌های آمریکا افزایش یافت.

گسترش و توسعه جنبش‌های دانشجویی
با شروع دهه ۱۹۷۰، حضور فلسطینی‌ها در ایالات متحده به شکل چشمگیری توسعه و گسترش یافت و بالطبع یکی از نمود‌های این حضور دانشگاه‌ها بود.
در مدت کوتاهی، چندین گروه دانشجویی با هدف اساسی فعالیت برای فلسطین تشکیل شد که از جمله آنها می‌توان به «سازمان دانشجویان عرب»، «اتحادیه عمومی دانشجویان فلسطینی» و «انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه‌های عربی-آمریکایی» اشاره کرد که تشکل دانشجویی اخیر توسط «ادوارد سعید»، اندیشمند فقید فلسطینی-آمریکایی تأسیس شد. 

جنبش دانشجویی آمریکا به فعالیت خود ادامه داد و با هر رویداد مهمی که رخ می‌داد، مانند جنگ اکتبر ۱۹۷۳، حمله به بیروت در سال ۱۹۸۲ و انتفاضه اول فلسطینی‌ها در سال ۱۹۸۷ بر دامنه و گسترده فعالیت‌های خود می‌افزود. 

این جنبش در دور جدید فعالیت‌هایش تنها به حمایت از فلسطین و فلسطینی‌ها اکتفا نکرد، بلکه همبستگی خود را با آفریقای جنوبی در مبارزه‌اش علیه آپارتاید نیز اعلام کرد که در دهه ۱۹۸۰ اعلام موجودیت کرده بود.

"اسلو" و بازنگری در ساختار جنبش‌های دانشجویی
توافقنامه صلح بین سازمان آزادیبخش فلسطین و رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۹۳ که به توافقنامه «اسلو» معروف شد، ضربه‌ای به جنبش‌های دانشجویی حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا بود. پس از امضای این توافقنامه فشار‌ها و اعمال محدودیت‌ها برای همبستگی با فلسطین و حمایت از فلسطینی‌ها توسط دولت‌های آمریکا آغاز شد و هم زمان با تشدید این فشار‌ها و محدودیت‌ها اصطلاح مبالغه‌آمیز "یهودستیزی" ابداع شد تا اتهام آن به هر جنبشی وارد شود که رژیم صهیونیستی و اشغالگری‌ش در فلسطین را رد می‌کرد.

همراستا با تشدید فشار‌ها و سرکوب‌ها، دانشجویان فلسطینی‌الاصل ایالات متحده و دانشجویان آمریکایی حامی قضیه فلسطینی نیز اقدام به بازنگری در تشکل‌های خود و تغییر شکل و ماهیت جنبش‌های دانشجویی در دانشگاه‌های کردند.

در این راستا، طی سال‌های گذشته جنبش «دانشجویان برای عدالت در فلسطین» تشکیل شد. این جنبش اغلب هماهنگی‌ها و سازماندهی‌ها برای برگزاری تظاهرات و تجمعات دانشجویی اعتراض‌آمیز به ویژه پس از تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۷ اکتبر گذشته را آغاز کرد، اعتراضاتی که همچنان ادامه دارد و هر روز بر گستره آن افزوده می‌شود.

شیطنت‌های گسترده و اتهامات بی‌سابقه
دانشجویان حامی فلسطینی‌ها با اتهامات شیطنت‌های گسترده و اتهامات بی‌سابقه‌ای در اعتراضات اخیر مواجه هستند، از جمله این اتهامات، متهم کردن آنها به «یهود ستیزی» و دشمنی و خصومت‌ورزی با یهودیان آمریکایی است.

«الن گرانبرگ»، رئیس دانشگاه جورج واشنگتن، از جمله افرادی بود که با وارد کردن چنین اتهاماتی به دانشجویان معترض این دانشگاه تلاش کرد، آنها را از ادامه اعتراضات و همکاری با دیگر دانشجویان معترض بازدارد.

گرانبرگ می‌گوید، دانشجویانی که شعار‌هایی مانند «توقف نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط صهیونیست‌ها»، «افتخار از آن شهدای ماست» و «آزادسازی فلسطین از رودخانه تا دریا» را سر می‌دهند، «یهودستیز» هستند و او حضور چنین دانشجویانی را در دانشگاه جورج واشنگتن قاطعانه رد می‌کند.
اما با همه این اتهامات و اعمال فشار‌ها و تشدید سرکوبگری‌ها دانشجویان آمریکایی همچنان بر ادامه اعتراضات خود تا دست یافتن به خواسته‌هایشان تأکید دارند

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم
  • نامه حماس به گروه‌های فلسطینی پیرامون گفت‌وگوهای آتش‌ بس
  • نامه حماس به گروه‌های فلسطینی پیرامون گفت‌وگوهای آتش‌بس
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • خط ریلی زاهدان-کویته نیازمند تبدیل تفاهم‌نامه به قرارداد عملیاتی
  • نامه نگاری های ارتقای آبسرد به بخش انجام شده است
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی