Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از تبریز، ایوب نیکنام لاله با انتشار تصاویری در صفحه اینستاگرام خود شواهد و مدارکی از تلاش مردم و خیران تبریز برای پیشگیری از رواج تکدی گری در این شهر ارائه کرد.
۱.


در یکی این تصاویر اطلاعیه هایی مبنی بر تلاش هیئت دارالمساکین برای تهیه لوازم و زیرساختهای اولیه اشتغال فقرا منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


۲.


در تصویر دیگری، ضمن تاکید بر ممنوعیت تکدی گری در سطح شهر اعلام شد، فقرا و کسانی که امکان تامین مایحتاج زندگی را ندارند خود را به دارالعجزه و دارالمساکین معرفی کنند و کسانی که توانایی بدنی و حرفه ای خاص دارند خود را برای کسب شغلی مناسب معرفی کنند.
۳.


تصویر سوم نیز، مربوط به سند راهکار بلدیه (شهرداری) تبریز جهت مقابله با تکدی گری در سال ۱۲۹۸ بوده و در متن این اعلان آمده است:
اداره تامین اعاشه نسبت به تامین مایحتاج زندگی افراد نیازمند و تامین شغل مناسب برای افراد بیکار کرده، با این وجود برخی به علت تن پروری از اجرای این طرح فرار کرده و در سطح شهر اقدام به تکدی گری می کنند.
در ادامه متن این اطلاعیه از شهروندان تبریزی درخواست شده: هیچ مبلغی از سر دلسوزی به این افراد پرداخت نکنند و در صورت مشاهده متکدیان در سطح شهر فورا به اداره نظمیه (نیروی انتظامی) اطلاع دهند تا فرد خاطی توسط ماموران آن اداره به دارالمساکین انتقال یابد.

46

کد خبر 1391485

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان آذربایجان شرقی تکدی گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۳۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم

هر ساله تعدادی از جنگل‌های  کشور درگیر آتش سوزی می‌شوند، اما در برخی موارد عمدی بودن این آتش سوزی‌ها غیر قابل انکار است، زیرا قاچاقچیان چوب گاهی به دلیل ناکامی در قاچاق چوب درختان اقدام به آتش زدن جنگل‌ها می‌کنند.

طی سال‌های اخیر با پیشرفت علم و تکنولوژی و روی کارآمدن هوش مصنوعی می‌توان از این تکنولوژی برای جلوگیری از قاچاق چوب و آتش سوزی جنگل استفاده کرد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • اسناد مالکیت دفترچه‌ای به سند تک‌برگی تبدیل می‌شود
  • شنبه‌های بدون دست‌فروش در محدوده مرکزی تبریز
  • شورای تامین اجازه نداد؛ بازی پرسپولیس / استقلال با نساجی بدون زنان
  • تبدیل اسناد مالکیت دفترچه‌ای به سندتک‌ برگی در زابل
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • پرسپولیس و نساجی بدون حضور بانوان
  • (تصاویر) گزارش رسانه خارجی از قنات‌های تاریخی یزد