Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- کمپانی مایکروسافت پس از مدت‌ها انتظار هوش مصنوعی تبدیل متن به گفتار خود را به صورت محدود در اختیار برخی از کاربران مشتاق قرار داده است. کمپانی مایکروسافت پس از مدت‌ها انتظار هوش مصنوعی تبدیل متن به گفتار خود را به صورت محدود در اختیار برخی از کاربران مشتاق قرار داده است.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  Engadget، مایکروسافت به تازگی مجوز دسترسی اولیه به هوش مصنوعی تبدیل متن به گفتار ویژه‌ای به نام Custom Neural Voice را صادر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه دهندگان با استفاده از این هوش مصنوعی‌می توانند صوت‌های مصنوعی شخصی سازی شده‌ای ایجاد کنند.
 
فناوری یاد شده بخشی از سرویس هوش مصنوعی آژور به نام Speech است. کمپانی‌می توانند از این فناوری برای مواردی نظیر دستیارها و دستگاه‌های هوشمند مبتنی بر دستور صوتی، چت بات ها، یادگیری آنلاین و خواندن کتاب‌های صوتی استفاده کنند. با این حال متقضیان استفاده از این سیستم‌می بایست در ابتدا ثبت نام کرده و تاییدیه مایکروسافت را دریافت کنند.
     
مایکروسافت اعلام کرده است که مزیت این فناوری نسبت به سایر سرویس‌های تبدیل متن به گفتار این است که‌می تواند صدای طبیعی تری ایجاد کند. صداهای شخصی سازی شده از بانک صداها و واج‌ها برای ایجاد فونت‌های صدا استفاده‌می کنند. این در حالی است که Custom Neural Voice در تلاش برای اطمینان از درستی تلفظ کلمات از چندین شبکه عصبی استفاده‌می کند.
 
 این امر موجب‌می شود که هوش مصنوعی یاد شده بتواند با دقت بیشتری صدای یک صداگذار را تقلید کرده یا از صدای مصنوعی طبیعی تری استفاده کند. در حال حاضر چندین کمپانی معروف از قبیل AT&T از این فناوری استفاده‌می کنند. آنها اخیرا سیستمی ایجاد کرده اند که افراد‌می توانند با استفاده از آن با شخصیت کارتونی باگز بانی ارتباط برقرار کنند.
 
باگز بانی با استفاده از ترکیبی از هوش مصنوعی Custom Neural Voice، واقعیت افزوده و فناوری 5G‌ می‌تواند به صورت همزمان با کاربران گفتگو کرده و برای یافتن هویج طلایی نهان شده با آنها در اطراف فروشگاه AT&T در دالاس قدم بزند.به صورت کلی این فناوری امیدها را برای ایجاد صداهای طبیعی تر توسط کامیپوتر‌ها افزایش داده است.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: هوش مصنوعی مایکروسافت تبدیل گفتار به متن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۸۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،بر اساس اعلام درگاه ملی مجوزها استان‌های  بوشهر،  مرکزی و سمنان در قعر جدول رتبه‌بندی استان‌ها در حذف مجوز‌های کاغذی قرار دارند.

همچنین به گفته رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد میزهای  خدمت تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیکی تا ۲۵ اردیبهشت، آخرین روز مهلت قانونی تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا، درسراسر کشور از جمله در بازار بزرگ تهران و چند ایستگاه مترو از جمله  تجریش، امام خمینی (ره)، ۱۵ خرداد، امام حسین (ع)، میدان ولی عصر (عج) دایر است.

بر اساس قانون همه دارندگان مجوز‌های کاغذی باید مجوز‌های خود را تبدیل به شناسه یکتا کنند و  از ۲۵ اردیبهشت مجوز‌های کاغذی بی اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمت نمی‌دهند.

آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند ،می‌توانند با گوشی همراه خود و یا با مراجعه به میز‌های خدمت فقط با ورود ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه / کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوز‌ها «mojavez.ir»، به سرعت و رایگان مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

 

دیگر خبرها

  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند
  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت دریافت شناسه یکتا در لرستان
  • تبدیل بیش از نیم میلیون مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان